Om hjemmesiden

Indenrigs- og Sundhedsministeriets hjemmeside er ministeriets ansigt udadtil og er hovedindgang til en omfattende samling af oplysninger om ministeriet og ministeriets arbejdsområder.

Hjemmesiden er primært rettet mod andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, presse og interesserede borgere.

Formål med hjemmesiden

Formålet med hjemmesiden er at give brugerne mulighed for at finde de oplysninger, som de søger, samt relevante selvbetjeningsfunktioner uafhængigt af ministeriets åbningstid. Oplysningerne skal være aktuelle og troværdige og findes i en brugervenlig, tilgængelig og klart formuleret form.

På den måde skal hjemmesiden være med til at sikre brugerne af ministeriets ydelser og samarbejdspartnere så god og effektiv en service som muligt.

Hjemmesiden skal endelig medvirke til, at Sundhedsministeriet fremstår som en moderne offentlig myndighed, hvor de teknologiske muligheder bruges til at yde en god information og service overfor brugerne.

Strategi for hjemmesiden

For at opfylde målene skal arbejdet med hjemmesiden (drift og udvikling) have fokus på følgende punkter:

Troværdig, dækkende og aktuel information

Informationen skal altid være korrekt og troværdig og dække alle ministeriets arbejdsområder. Brugerne skal altid kunne finde det nyeste og opdaterede materiale og de seneste nyheder på hjemmesiden.

Brugerorientering

Vi tager udgangspunkt i brugernes behov for information og service fra ministeriet. Hvert år gennemfører vi en brugervurdering, der skal give input til fortsat udvikling af en brugervenlig hjemmeside. Desuden opfordrer vi brugerne til dialog om hjemmesiden.

Åbenhed og hjælp til at komme videre

Vi vil gerne give størst mulig indsigt i de opgaver, som ministeriet arbejder med. Vi informerer brugerne om, hvordan og hvem de kan kontakte i ministeriet for at få hjælp, og hvor de kan finde yderligere information.

Klart og enkelt sprog

Vi arbejder på at gøre sproget på hjemmesiden brugervenligt men under hensyn til, at der også formidles faglig information til andre myndigheder mv.

Privatlivspolitik

Det er anonymt, når du klikker dig ind og rundt på hjemmesiden. Vi registrer ingen data, der kan bruges til at identificere dig som bruger af hjemmesiden. Hvis du har tilmeldt dig abonnementsservice registrerer vi din e-post-adresse, men den bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart.

Statistik

Til statistiske formål registrerer vi besøgende, men kun til brug for statistik. Statistikken anvendes kun i forbindelse med forbedringer af hjemmesiden, og oplysningerne vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart.