Noegletal.dk er nomineret til GeodataprisenKontakt

08-04-2015

Økonomi- og Indenrigsministeriets noegletal.dk er nomineret til Geodataprisen. Det sker, efter websitet er blevet lanceret i en ny og forbedret udgave, hvor det er muligt at visualisere de mange kommunale nøgletal i grafer og på danmarkskort.

Har du brug for kommunale nøgletal og et redskab til at overskue dem, kan du lægge vejen forbi noegletal.dk. Her findes oplysninger om f.eks. kommunernes udgifter til lokale folkeskoler, den kommunale skatteprocent og kommunernes serviceniveau. I 2014 fik De Kommunale Nøgletal på nettet en ny brugergrænseflade, der nu er nomineret til juryprisen ved uddelingen af Geodataprisen 2015.

Den nye udgave af websitet gør det muligt at få de kommunale tal vist i grafer og på danmarkskort. Brugerne kan dermed let sammenligne kommunerne og se tallenes udvikling over tid. I designet er der lagt vægt på, at tal og visualiseringer kan tilpasses individuelle behov på en nem og intuitiv måde. Desuden kan de viste kort og grafer downloades, så de er lige til at bruge i præsentationer og rapporter.

Geodataprisen gives til årets bedste brug af geodata og uddeles den 23. april 2015 i Ingeniørforeningens Hus på Kalvebod Brygge i København. Prisen er stiftet af Geoforum, som er en interessebaseret forening med medlemmer fra både offentlige og private virksomheder, der arbejder med geografisk information.

Besøg de kommunale nøgletal her.

Kontakt

Tonny Pedersen
TitelSpecialkonsulent
KontorUdgifter