Børne- og socialministeren indvier Socialstyrelsens nye adresse

20-03-2017

I Odense vil Socialstyrelsens medarbejdere blive samlet i løbet af 2017 som en del af regeringens udflytning af statslige arbejdspladser. I alt flyttes 195 arbejdspladser fra København til Odense.

Medarbejderne i Socialstyrelsen vil i slutningen af året ikke længere arbejde i forskellige byer. Senest 1. december 2017 vil alle i stedet have deres arbejdsplads i Odense.

Mandag d. 20. marts markerer styrelsen, at samlingen også betyder, at der åbnes nye lokaler til medarbejderne. Børne- og socialminister Mai Mercado indvier lokalerne på Edisonsvej 1.

En del af styrelsen ligger allerede i Odense, men med flytningen fra København kommer der 195 flere arbejdspladser til den fynske by. Samlingen giver studerende og nyuddannede i byen flere muligheder, fordi styrelsen er en af de største statslige arbejdspladser i området, hvor man bl.a. kan lære om ministerbetjening og politisk arbejde. Samtidig er den en central aktør på socialområdet.

Socialstyrelsen varetager udviklings-, rådgivnings- og implementeringsvirksomhed for det sociale serviceområde og har et særligt ansvar for at bidrage til løsning af opgaver inden for følgende socialpolitiske områder: Børn og unge, handicap samt udsatte grupper. Herudover driver styrelsen også bl.a. tilskudsforvaltning, VISO (videns- og specialrådgivning på det sociale område og på specialundervisningsområdet) og audit af de kommunale socialtilsyn.

undefined