Ny kampagne: Kom nemt i kontakt med lægen – direkte på mobilen

05-04-2019

Det er nu nemmere end nogensinde at komme i kontakt med din egen læge – med app’en Min Læge kan du tjekke dine aftaler, henvisninger og andre praktiske ting direkte på mobilen. Ny kampagne, der skal få endnu flere danskere til at downloade Min Læge, er netop skudt i gang.

”Download app’en Min Læge og kom i kontakt med lægen – direkte på mobilen”. Omtrent sådan er ordlyden i den nye kampagne, som Sundheds- og Ældreministeriet og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) netop har skudt i gang.

Flere end 50.000 danskere allerede har downloadet app’en Min Læge, siden den blev lanceret i begyndelsen af januar, og nu håber sundhedsminister Ellen Trane Nørby, at endnu flere danskere vil downloade app’en.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby siger:

Det skal være nemmere og mere fleksibelt at komme i kontakt med sin egen læge, så det passer bedre ind i den travle hverdag, som mange danskere har. Med ”Min Læge” giver vi alle danskere én samlet adgang til en lang række oplysninger fra egen praktiserende læge, og jeg er sikker på, at den kommer til at gøre en forskel for både patienter og læger.

Læs mere om app’en

PLO's formand Christian Freitag siger:

De praktiserende læger har altid været opsat på at følge med i den digitale udvikling. Vi har rigtig gode it-systemer og hjemmesider i almen praksis, men når en stadig større del af borgernes kommunikation foregår via mobiltelefoner og tablets, så skal vi naturligvis følge med. Derfor er jeg glad for, at vi med den nye app ”Min Læge” giver patienterne en samlet mobil indgang til deres egen læge.

Kampagnen vil være synlig på bl.a. sociale medier og plakater i venteværelser rundt om i landet.