Sundhedsministeren besøger Nordsjællands Hospital i Frederikssund

30-01-2019

Torsdag den 31. januar besøger sundhedsminister Ellen Trane Nørby Nordsjællands Hospital i Frederikssund.

Bedre sammenhæng, mere nærhed og højere kvalitet. Det er det, der skal være kendetegn for udviklingen i fremtidens sundhedsvæsen. Det mener regeringen, som derfor med udspillet til en større sundhedsreform blandt andet lægger op til, at der skal skabes bedre sammenhæng mellem hospitalerne og kommunerne.

Det er på den baggrund, at sundhedsminister Ellen Trane Nørby torsdag den 31. januar besøger hospitalet i Frederikssund for at høre mere om hospitalets arbejde med at skabe bedre sammenhæng for patienterne.

”Vi har over de seneste år investeret massivt i sundhedsvæsenet, men der er stadig for mange patienter, der oplever manglende sammenhæng og nærhed i sundhedstilbud. Det ændrer vi med sundhedsreformen, og jeg glæder mig til at besøge Frederikssund for sammen med Venstres lokale folketingsmedlem, Hans Andersen, at høre mere om samarbejdet med kommunen og lægerne i almen praksis,” siger Ellen Trane Nørby. 

Sundhedsministeren skal blandt andet besøge rehabiliteringsafsnittet på Neurologisk afdeling og høre mere om afdelingens daglige samarbejde med kommuner og almen praksis. Derudover skal ministeren besøge hospitalets såkaldte ”Røntgen drop-in”, hvor borgere kan få lavet ikke akutte røntgenundersøgelser af blandt andet. knogler og led uden at bestille tid i forvejen.

Presse er velkommen under besøget fra kl. 14.30 til 15.45. Der er afsat tid til spørgsmål mellem kl. 15.30 og 15.45.

Rikke Skaarup Schjødt
TitelPressechef