Ny direktør til Bolig- og Planstyrelsen

06-10-2021

Sigmund Lubanski ansættes som direktør.

Sigmund Lubanski er ansat som direktør for Bolig- og Planstyrelsen. Sigmund Lubanski har været konstitueret direktør i Bolig- og Planstyrelsen, siden styrelsen blev oprettet i januar i år. Inden da kom Sigmund Lubanski fra Erhvervsstyrelsen, hvor han var vicedirektør fra 2017. Sigmund Lubanski er 58 år og uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet.

Bolig- og Planstyrelsen ligger under Indenrigs- og Boligministeriet og blev oprettet i forbindelse med, at ministeriet blev etableret. Styrelsen har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager derved til at udvikle et stærkt og sammenhængende Danmark.

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek siger:

”Danmark skal hænge bedre sammen. Det står højt på regeringens dagsorden, og Bolig- og Planstyrelsen spiller en vigtig rolle for at få det til at lykkes. Jeg er meget tilfreds med, at Sigmund Lubanski nu fortsætter på posten og ser frem til at fortsætte samarbejdet.”

Direktør Sigmund Lubanski siger:

”Bolig- og Planstyrelsen har ansvar for en række opgaver med stor betydning for udviklingen af et sammenhængende Danmark, et velfungerende boligmarked og et sikkert, effektivt og bæredygtigt byggeri. Det er vigtige og meningsfulde opgaver, som jeg glæder mig til udvikle og eksekvere sammen med styrelsens dygtige og engagerede medarbejdere i København og Nykøbing Falster. Jeg ser også frem til et fortsat godt og tillidsfuldt samarbejde med styrelsens mange interessenter.”

Sigmund Lubanski er tiltrådt som direktør for Bolig- og Planstyrelsen den 1. oktober 2021.

Læs mere om Bolig- og Planstyrelsen her.

Yderligere oplysninger

Pressechef Poul Aarøe Pedersen, poa@im.dk; tlf. 29 32 98 47

Afdelingschef Mette Dige Rønholt, mdr@im.dk; tlf. 50 77 56 63